Förbereda.

Har idag gjort massor med matlådor och förberett. Jag burkar aldrig göra det. Eller jo förut gjorde jag alltid de och var alltid steget före dagarna innan. Nu tillagade jag mat idag som jag ska ta med på jobbet senare idag. 

Jag tillagade rödbetsbiffar och linsbiffar med rårivna morötter och rödbeta som jag stekte tillsammans och blandade med svart och vit quinoa. Sedan blandade jag champinjoner med purjolök. Lade upp i massa lådor så nu är jag fit for fight i alla fall. 

Ska riva av ett kvällspass idag och två dyngspass med början imorgon till söndag och sen måndag-tisdag och kvällspass igen nästa ons-tors. Får se hur långt lagret räcker då det är både lunch och middags lådor. Samt imorgon och på måndag ska jag ta med mig frukost. 

 
 
Vid tillagningen. Ekologiskt och vegetariskt. Så himla gott och färgglatt. man blir glad av en sådan matlåda.
 
 
 
Jag är inte helt och hållet vegeterian men näst intill. Det är så himla gott och kul att variera. Jag ville testa något nytt inte på grund av mina åsikter eller att göra en ståndpunkt. Var så less på "vanligmat". 

Smaklig måltid på mig sen. 
Matlagning | Matlagning, ekologiskt, kravmärkt, vegetariskt | | Kommentera |
Upp